Zelf Filet Americain Maken

Zelf Filet Americain maken

225 gram mager rundvlees (biefstuk, jodenhaas, etc)
3 el kewpie mayonaise
(of optioneel een eidooier en dan wat minder mayonaise)
2 tl (Limburgse) mosterd
1 tl paprika poeder
½ tl zout
½ tl versgemalen zwarte peper
⅛ tl kerrie djawa
klein snufje cayennepeper
10 druppels Worcestershire sauce

Snij het vlees alvast in kleinere stukjes, doe dat met de rest van de ingrediënten in een klein keukenmachientje en maal fijn. Dat kan best even duren, het moet echt een gladde pasta worden, je wilt geen slierten erin. Proef en voeg naar smaak nog ietsiepietsie zout of peper of een van de andere ingrediënten toe. Bewaar tot gebruik in de koelkast, maar niet langer dan 24 uur. Gewoon snel opeten dus! Op een boterham met een gesnipperd uitje en extra peper en zout.

Boterham met zelfgemaakte Filet Americain

Advertenties

Een gedachte over “Zelf Filet Americain Maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s