Kip, Avocado, Tomaat en Zoete Chilisaus

Kip, avocado en zoete chilisaus sandwich

Broodje belegd met (left-over) kip, stukjes tomaat, lente-ui & koriander, guacamole (avocado fijngeprakt met fijngesneden sjalotje, fijngesneden chilipepertje, citroen/limoensap, peper, zout, snufje komijn, snufje cayenne en nog kleiner snufje kerriepoeder), een klein kloddertje crème fraîche, schotsen in-de-oven-gedroogde-rauwe-ham en versgemalen vierseizoenenpeper en zeezout. Deze combinatie was al bijna perfect, maar met de lekkerste zoete chilisaus ooit werd het serieus een dikke tien!
Recept chilisaus: zelf zoete chilisaus maken.

Voor de in-de-oven-gedroogde-rauwe-ham neem je twee bakplaten of iets anders dat in/op elkaar past in de oven. Leg tussenin twee vellen bakpapier en daartussen 1 laag rauwe ham. Droog die 25 minuten in een oven van 160 graden. Wel elke 10 minuten even checken of het niet te hard gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s