Broodje tonijnsalade met ei en sriracha

Recept Tonijnsalade met Ei

Broodje of boterham met tonijnsalade met ei en sriracha. Alleen blijkt het later eigenlijk lekkerder om het ei later, bovenop de tonijnsalade te doen in plaats van erdoor te roeren. En hetzelfde geldt voor de sriracha saus. (zie foto hieronder)

De tonijnsalade
1 uitgelekt klein blikje tonijn op water
1 el mayonaise
1 lenteuitje in ringetjes
1 el gehakte verse koriander
1 el fijngehakte sjalot
peper en zout naar smaak
1 tl citroensap

En erdoor of erop
1 el sriracha
1 gekookt ei in blokjes

Tonijn-ei-chili-salade op brood

Advertenties
Geplaatst in Vis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s