Ciabatta met fricandeau en chutney van kaki fruit

Ciabatta met varkensvlees en kaki chutney

Ciabatta met plakjes wit varkensvlees (zoiets als fricandeau, overgebleven varkensrollade etc) met kaki chutney en geroosterde pijnboompitten.

RECEPT VOOR SHARON FRUIT / KAKI CHUTNEY
500g kaki a.k.a. sharon fruit (bv 2 joekels)
225ml ciderazijn
1 appel
1 kleine ui
100g rozijnen
150g suiker
½ tl gemalen kruidnagel
½ tl gemalen koriander
½ tl chilivlokken

Appel en ui in kleine blokjes snijden. Sharon in iets grotere stukjes. Dan gewoon alles bij elkaar in een pannetje en zachtjes een half uurtje laten sudderen. Maar als de sharon fruits al redelijk rijp waren kun je die misschien beter later toevoegen. Een andere azijn kan ook en als die scherper/sterker is gebruik je gewoon wat minder. Of je voegt meer suiker toe. Het komt allemaal niet zo nauw met een chutney, gewoon doen wat je lekker lijkt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s